De praktijk

Ik werk al vele jaren met passie en plezier als mondhygiëniste in de regio Eindhoven. Ik ben een BIG geregistreerd-mondhygiënist en mijn focus ligt op bewustwording, samenwerking, persoonlijke zorg en aandacht. Het creëren van een ontspannen sfeer om de optimale behandelingen op uw gebit toe te passen.

In mijn praktijk krijgt u de tijd en aandacht die u nodig heeft, dus geen race tegen de klok. Ik vind een goede samenwerking met andere zorgprofessionals zoals uw tandarts, parodontoloog, huisarts en diëtist erg belangrijk.

Voor een behandeling bij de mondhygiënist heeft u geen verwijzing nodig. Ik werk uitsluitend op afspraak. De praktijk heeft een gezamenlijke wachtruimte, u wordt vriendelijk verzocht om 5 minuten voor aanvang van de afspraak aanwezig te zijn en bij binnenkomst plaats te nemen in de wachtruimte.

De praktijk is goed bereikbaar.
De praktijk is gevestigd op de begane grond en toegankelijk met een rolstoel of rollator.
Parkeren bij de praktijk is gratis.

Gezondheidscentrum Waalre-Dorp

Gezondheidscentrum Waalre-Dorp, is een modern gebouw waarin verscheidene zorgverleners gevestigd zijn. De samenwerking tussen de verschillende disciplines heeft als voornaamste doel een betere efficiënte zorg te kunnen bieden. Mondzorg draagt een zeer positieve rol bij interprofessionele samenwerking. Mondzorgaandoeningen zijn een belangrijke probleem bij zowel individueel- als maatschappelijk vlak, zeker bij een doelgroep als kwetsbare ouderen en jongeren.

Rapportage en informatie

Na een behandeling stuurt de mondhygiëniste een rapportagebrief naar uw behandelend tandarts. Mocht u hier bezwaar tegen hebben dient u dit aan ons door te geven. De mondhygiëniste kan met uw toestemming gegevens opvragen bij derden.